Corona

Na de nieuwe maatregelen omtrent het corona virus, die door de Nederlandse overheid zijn genomen, zijn veel Nederlandse ondernemers gedwongen om veranderingen in hun bedrijfsvoering door te voeren. Denk hierbij aan afhaalstraten voor horecazaken of extra bedrijfsruimte creëren om de anderhalve meter afstand te kunnen blijven garanderen. Al deze maatregelen zijn nodig om de werkzaamheden coronaproof te maken

De mogelijkheden

Van Workum Verhuur kan met de producten en diensten die wij leveren wellicht een oplossing leveren voor de problemen waar u tegenaan loopt in deze bizarre tijden. Wij hebben al ervaring met het verzorgen van bijvoorbeeld:   

  • Teststraten bij ziekenhuizen  
  • Overkappingen plaatsen in de vorm van tenten om de anderhalve meter te kunnen waarborgen bij onder andere horecazaken  
  • Voor een concert bij een verzorgingstehuis hebben wij een tent geleverd zodat het orkest droog kon staan met alle instrumenten 
  • Entrees verzorgd voor panden van overheidsinstanties 

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen en wij gaan geen uitdaging uit de weg. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd bellen of ons contactformulier  invullen.

Corona maatregelen & Van Workum Verhuur

Van Workum Verhuur houd zich aan de actuele regelgeving die specifiek voor Covid-19 geldt. Wij verzoeken u ook hieraan te houden. Ga verstandig om met de situatie en bij twijfel kunt u de website van het RIVM . Houd er dus rekening mee dat de regelgeving na het plaatsen van uw bestelling kan wijzigen. Mocht u een bestelling hebben staan en wilt u deze verzetten/annuleren, neem dan contact met ons op voor een passende en coulante oplossing.

  • Er wordt minimaal 1.5 m. afstand tot elkaar in acht genomen
  • Handen worden niet meer geschud
  • Wij werken doelgericht en houden ons bezoek zo kort mogelijk
  • Betalingen altijd per factuur, vóór levering
  • De glimlach, service en kwaliteit blijven zoals u gewend bent!

Onze producten zijn Coronaproof

In deze tijden nemen wij extra hygiëne maatregelen. Wij maken ingeleverde materialen goed schoon en zorgen dat deze minimaal 72 uur in ons magazijn blijven staan.
Wij wassen onze serviesgoed boven de 50 graden Celsius. Hierdoor kan Van Workum Verhuur haar klanten verzekeren, dat ons glaswerk, servies & bestek coronaproof zijn.

Volg Van Workum Verhuur op Social Media

Van Workum Verhuur is nu ook te vinden op Social Media. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van Van Workum Verhuur? Volg ons op de verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook , LinkedIn , Instagram en Pinterest .