Over Lingewaard

Lingewaard is gevestigd in het oosten van de provincie Gelderland en is liggend tussen twee grote steden, namelijk Arnhem en Nijmegen. De gemeente Lingewaard heeft 46.723 inwoners. De gemeente bestaat uit meerdere dorpen namelijk, Huissen, Bemmel, Gendt, Angeren, Doornenburg, Haalderen en Ressen.

Stretchtent huren in Lingewaard

U kunt bij Van Workum Verhuur kiezen uit diverse soorten tenten. Een  stretchtent huren doet u bij ons inclusief masten en toebehoren. De stretchtent is ook beschikbaar met vloer. Naast stretchtenten hebben wij diverse andere soorten tenten, zoals alu frame tenten , pagodetenten , prismatenten en panormatenten . Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende tentaccessoires te huren. Van Workum Verhuur biedt u de mogelijkheid om de gehuurde tent(en) te laten bezorgen en te laten ophalen. Ons ervaren personeel is u graag van dienst, niet alleen bij de bezorging maar ook bij de opbouw van de gehuurde tent(en) en eventuele inrichting.

Totaalpakket bij Van Workum

Een supriseparty of een tuinfeest; een housewarming party of een huwelijksfeest; een productlancering of een bedrijfsopening. Er zijn genoeg redenen om een feest te geven. Bij Van Workum Verhuur kunt u terecht om een tent te huren, maar ook voor de styling en aankleding van uw eigen feest of evenement. Bekijk ons assortiment wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vloeren, meubilair, sanitair, verlichting, biertaps en met alle bijbehorende biertap onderdelen. U kunt al deze producten zelf selecteren op onze website en een offerteaanvraag doen. Komt u er niet uit, heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? U kunt ons altijd bellen of ons contactformulier  invullen.

Volg Van Workum Verhuur op Social Media

Van Workum Verhuur is nu ook te vinden op Social Media. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van Van Workum Verhuur? Volg ons op de verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook , LinkedIn , Instagram en Pinterest .