Bekijk onze Online Catalogus
-->
€0.00 / 0 item(s)
  • No products in the cart.
0

Alu frame tent 10x53m. exclusief systeemvloer – 3m. zijhoogte

€3,967.00

Alu frame tent 10x53m. exclusief systeemvloer – 3m. zijhoogte

€3,967.00

Alu frame tent 10x53m. exclusief systeemvloer

Nokhoogte 4,70 meter, zijhoogte 3,00 meter.

Een alu frame tent wordt standaard gebouwd als een aluminium frame constructie uitgevoerd met witte dak- en gevelzeilen.

De dak- en gevelzeilen zijn gemaakt van gecertificeerd brandvertragend PVC doek.

Alle lengte maten zijn mogelijk in veelvouden van 3 of 5 meter.

Een alu frame tent huren is dé oplossing voor al uw tijdelijke ruimte gebrek.

Dankzij de vele verschillende afmetingen en uitvoeringen worden alu frame tenten gebruikt voor feesten, evenementen en als tijdelijke werkruimte.

Een alu frame tent wordt altijd gebouwd met een vrije overspanning. Dit betekend dat er geen palen of obstakels in de tent staan, wat zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Er is vakmanschap nodig om een alu frame in elkaar te zetten. De alu frame tent wordt door ons op een professionele manier opgebouwd met behulp van speciaal gereedschap. Daarnaast worden alu frame tenten zwaar verankerd waardoor deze veel beter bestand zijn tegen windstoten.

Vanwege de robuustheid van een alu frame tent zijn deze ook vele malen beter geschikt om volledig naar uw wens in te richten. Het is namelijk geen enkel probleem de alu f rame tent te betrekken bij de inrichting om accessoires aan te hangen of aan te bevestigen. Denk hierbij aan verlichting, podia, tv schermen, schilderijen, enz. de mogelijkheden zijn eindeloos!