Niemand staat graag stil bij het onderwerp van overlijden, maar uiteindelijk worden we er allemaal mee geconfronteerd. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun uitvaart op een andere manier te laten verzorgen dan volgens het traditionele protocol. Een optie is bijvoorbeeld een uitvaart bij thuis of op een unieke buitenlocatie in de natuur. Helaas ontbreekt het op deze locaties vaak aan voldoende ruimte en sfeer om de perfecte setting voor de uitvaart te creëren. Een uitstekend alternatief hiervoor is een stretchtent. Dankzij de flexibiliteit en multifunctionele vormgeving van de tent kan deze vrijwel overal geplaatst worden.

Voor veel mensen heeft de natuur een rustgevende invloed, daarom krijgen we vaak de vraag of het mogelijk is om een afscheidsceremonie buiten te houden, midden in de natuur. Het antwoord is duidelijk: Ja, dat kan.

In Nederland is het in principe mogelijk om op elke gewenste locatie afscheid te nemen, zolang de eigenaar van de locatie of het grondgebied hiermee akkoord gaat. Denk bijvoorbeeld aan een samenkomst in de eigen tuin, bij familie of vrienden met meer ruimte, een park, de tuin van een horecagelegenheid of dat ene strandpaviljoen waar de familie al jaren samenkomt. Afhankelijk van de wensen regelen we het vervoer, richten we de locatie in met stoelen, tafels, geluidsapparatuur en een geschikte tent (overkapping) voor het aantal gasten voor mogelijke regen.

Denkt u aan een uitvaart op een bijzondere locatie? Neem eens een kijkje in onze catalogus om inspiratie op te doen. U kunt ons ook altijd benaderen met uw wensen, zodat wij u goed kunnen helpen.