Bekijk onze Online Catalogus
-->
€0.00 / 0 item(s)
  • No products in the cart.
0

Referenties

We willen Van Workum Verhuur B.V. hartelijk danken voor de medewerking aan de Night for the Ride, voorafgaand aan de 12e Ride for the Roses. TOP! Het was een geslaagde avond mede dankzij jullie.

Wij als horeca Huissen konden een royaal bedrag schenken aan Stichting Ride for the Roses wat weer tegoed komt aan KWF Kankerbestrijding, te gek en nogmaals dank!

H. van Gellecum

H. van Gellecum

Zalencentrum De Buitenpoort

Donderdag 18 juni jl. was voor ons een heel bijzondere dag!

Mede door de inzet van u is de borrel met barbecue voor alle medewerkers van het UMC St. Radboud een zeer geslaagd festijn geworden. Naar schatting hebben meer dan 3500 medewerkers genoten van een prima sfeer. Graag wil ik u, mede namens mijn collega’s, bijzonder hartelijk danken voor uw inzet voorafgaand, tijdens en na dit evenement!

Uw positieve bijdrage aan de organisatie van dit evenement is daarbij van doorslaggevende betekenis geweest. Dus: nogmaals mijn hartelijke dank.

Raad van Bestuur | UMC St. Radboud Nijmegen

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur

UMC St. Radboud

Graag spreken wij hierbij onze waardering uit voor de plezierige en flexibele wijze waarop vooraf afspraken met u konden worden gemaakt alsmede over de wijze waarop e.e.a. kon worden gerealiseerd. Het meedenken, afleveren van de spullen, plaatsen en weer weghalen van de tent. Perfect!! Onze complimenten en dank voor deze klantgerichte dienstverlening
S. Gerrits

S. Gerrits