Tent huren Arnhem

Er is in Arnhem altijd reden voor een feest, van 21 birthday dinners tot babyshowers of de meer traditionele partijen . Wilt u verzekerd zijn van een soepel lopend evenement, dan is een tent huren en toebehoren de perfecte oplossing.

Assortiment tenten Van Workum

Bij Van Workum kunt u terecht om een tent te huren voor uw eigen feest of evenement. Bekijk in ons assortiment wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vloeren, meubilair, sanitair of verlichting. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn om van uw eigen tuinfeest of bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Alu frame tent huren

Houdt u het even bij tenten? U kunt bij Van Workum Verhuur kiezen uit diverse soorten tenten. Een alu frame huren doet u bij ons inclusief zijwanden. De alu frame tent is ook beschikbaar met vloer. Naast alu frame tenten hebben wij diverse andere soorten tenten, zoals stretchtenten , pagodetenten , prismatenten en panormatenten . Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende tentaccessoires te huren.

Tent huren in Arnhem? Reserveer hier

Bekijk onze website naar alle mogelijkheden die Van Workum u kan aanbieden. Of het nu gaat om een complete tent met alle bijbehorende accessoires tot aan alleen een barbecue met een biertap en bijbehorend bestek. U kunt al deze producten zelf selecteren op onze website en een offerteaanvraag doen. Komt u er niet uit, heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? U kunt ons altijd bellen of ons contactformulier  invullen.

Volg Van Workum Verhuur op Social Media

Van Workum Verhuur is nu ook te vinden op Social Media. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van Van Workum Verhuur? Volg ons op de verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook , LinkedIn , Instagram en Pinterest .