Tent huren Nijmegen

De oudste stad van Nederland liggend aan de Waal telt 176.669 inwoners. Dit maakt Nijmegen de grootste stad van Gelderland. In deze studentenstad wordt er feestgevierd en worden evenementen gehouden, zoals de vierdaagse feesten. Aan dit grote evenement mag Van Workum Verhuur ook haar steentje bijdragen, door de verhuur van tenten en andere benodigdheden. Wilt u een eigen evenement organiseren, dan kan een tent huren de perfecte oplossing zijn.

Totaalpakket bij Van Workum

Een supriseparty of een tuinfeest; een housewarming party of een huwelijksfeest; een productlancering of een bedrijfsopening. Er zijn genoeg redenen om een feest te geven. Bij Van Workum Verhuur kunt u terecht om een tent te huren voor uw eigen feest of evenement. Bekijk ons assortiment wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vloeren, meubilair, sanitair of verlichting. U kunt al deze producten zelf selecteren op onze website en een offerteaanvraag doen. Komt u er niet uit, heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? U kunt ons altijd bellen of ons contactformulier  invullen.

Waarom een tent huren in Nijmegen?

Het huren van een tent in Nijmegen biedt verschillende voordelen. Een tent beschermt tegen onvoorspelbaar weer. Het weer kan in Nederland immers onvoorspelbaar zijn, en een tent zorgt ervoor dat uw evenement niet in het water valt als het begint te regenen. Of u nu een feest in uw achtertuin wilt geven of iets anders wilt organiseren, een tent biedt uw de mogelijkheid om het evenement te organiseren waar jij dat wilt.

Hoe een tent te huren in Nijmegen?

U kunt bij Van Workum Verhuur kiezen uit diverse soorten tenten. Een  stretchtent huren doet u bij ons inclusief masten en toebehoren. De stretchtent is ook beschikbaar met vloer. Naast stretchtenten hebben wij diverse andere soorten tenten, zoals alu frame tenten , pagodetenten , prismatenten en panormatenten . Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende tentaccessoires te huren. Van Workum Verhuur biedt u de mogelijkheid om de gehuurde tent(en) te laten bezorgen en te laten ophalen. Ons ervaren personeel is u graag van dienst, niet alleen bij de bezorging maar ook bij de opbouw gehuurde tent(en) en eventuele inrichting.

Volg Van Workum Verhuur op Social Media

Van Workum Verhuur is nu ook te vinden op Social Media. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van Van Workum Verhuur? Volg ons op de verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook , LinkedIn , Instagram en Pinterest .