Over Rozendaal

Rozendaal liggend in de provincie Gelderland grenst aan Arnhem . Het telt 1697 inwoners en telt maar liefst 25 rijksmonumenten, de grootste hiervan is kasteel Rozendael en natuurlijk de beroemde Bedriegertjes. Bij veel mensen die Rozendaal kennen wordt de associatie met grote woningen en mooie, grote tuinen opgeroepen. Dit biedt mogelijkheden tot mooie tuinfeesten. Van Workum Verhuur heeft een breed aanbod op het gebied van luxueuze partytenten. Van stretchtenten tot aluminium frame tenten , voor elk type tuin is er een passende tent.

Ieder feest is uniek in Rozendaal

Wij verzorgen en creëren onze tentaccommodaties op uw gewenste locatie. Representatief, chique tot natuurrijk. Van Workum bied u ook de mogelijkheid om uw feest of evenement te laten stylen en aankleden door ervaren professionals. Aan de hand van een persoonlijk gesprek wordt er voor u een op maat gemaakt voorstel geschreven. Van Workum Verhuur kan zorgen voor bijpassende accessoires. Denk aan design meubilair en luxe verlichting . U kunt tevens ook gebruik maken van ons luxueuze servies en/of glaswerk . Wij kunnen ook zorgen voor prachtige groenvoorzieningen voor een natuurlijk element. Of een mooie garderobe als een hartelijk welkom voor de genodigden. U Vindt bij Van Workum Verhuur alles voor een geslaagd feest!

Reserveer hier

Bekijk onze website naar alle mogelijkheden die Van Workum u kan aanbieden. Of het nu gaat om een complete tent met alle bijbehorende accessoires tot aan biertaps, met alle bijbehorende biertap onderdelen, tot aan meubilair. Aan al uw wensen kan gehoor gegeven worden en aan luxe hoeft niets te ontbreken. U kunt al deze producten zelf selecteren op onze website en een offerteaanvraag doen. Komt u er niet uit, heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? U kunt ons altijd bellen of ons contactformulier  invullen.

Volg Van Workum Verhuur op Social Media

Van Workum Verhuur is nu ook te vinden op Social Media. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van Van Workum Verhuur? Volg ons op de verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook , LinkedIn , Instagram en Pinterest .